Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - So 12:00 - 18:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
16.09.2021
Novinky
Spouštíme nový e-shop a přejeme příjemné nakupování. Nakrmte svého Parazita!  číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Houbové žně v PARAZITu
11.09.2022
Houbové žně v PARAZITu
Pravé houbové žně bývají koncem léta a na podzim. Správný čas vyrazit do PARAZITu na houby a objevit zajímavé porcelánové objekty, které přirozeně zap... číst celé
Kúsok česko-slovenského umenia na každý deň
05.09.2022
Kúsok česko-slovenského umenia na každý deň
Retart posúva aktuálne diela od súčasných výtvarných umelcov na nové miesta a dostáva ich do konfrontácie s novými ľuďmi. Prepája umenie s vecami každ... číst celé
Připoutejte se, je tu ZASPAS
13.05.2022
Připoutejte se, je tu ZASPAS
Připoutejte se, je tu pro vás ZASPAS! Pokud jste rádi originální, máte styl a chcete udělat něco pro ekologii, jste tady správně. Upcyklované tašky, b... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Houbové žně v PARAZITu
11.09.2022
Houbové žně v PARAZITu
Pravé houbové žně bývají koncem léta a na podzim. Správný čas vyrazit do PARAZITu na houby a objevit zajímavé porcelánové objekty, které přirozeně zap... číst celé
Kúsok česko-slovenského umenia na každý deň
05.09.2022
Kúsok česko-slovenského umenia na každý deň
Retart posúva aktuálne diela od súčasných výtvarných umelcov na nové miesta a dostáva ich do konfrontácie s novými ľuďmi. Prepája umenie s vecami každ... číst celé
Připoutejte se, je tu ZASPAS
13.05.2022
Připoutejte se, je tu ZASPAS
Připoutejte se, je tu pro vás ZASPAS! Pokud jste rádi originální, máte styl a chcete udělat něco pro ekologii, jste tady správně. Upcyklované tašky, b... číst celé
Šperky na dobrou náladu
11.05.2022
Šperky na dobrou náladu
Mozek produkuje dopamin, když se nám něco povede nebo očekáváme odměnu. Žene nás dopředu a motivuje k lepším výkonům. Serotonin vyplavujeme, když nám ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Nejčtenější na blogu

Mayda

Atma Design

Petr Hůza

Kde nás najdete

Karlova 25

Praha 1, 110 00

Map
Kontakty
Logo
FashionShop PARAZIT
Mgr. Adriana Hajová
Mgr. Adriana Hajová
Po - So 12:00 - 18:00
© Copyright 2022 Parazit
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz