Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - So 12:00 - 18:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
16.09.2021
Novinky
Spouštíme nový eshop a přejeme příjemné nakupování. Nakrmte svého Parazita!  číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
11.10.2021 DOPLŇKY
Deafmessanger diáře 2022
Hlášení pro všechny, co se již nemůžou dočkat až rok 2021 skončí a svobodně si naplánují, co podniknou v příštím roce. Deafmessanger diáře 2022 u nás ... číst celé
20.09.2021 DEKORACE
Mellow a návraty do dětství...
Příběhy, pohádky, tajemství a sny. Právě tuto radost Vám chceme připomenout s polštáři Mellow. Stačí když si vyberete svůj oblíbený motiv v PARAZITu, ... číst celé
19.09.2021 ŠPERKY
Já_Jsem / Yo_Soy...
Já_Jsem / Yo_Soy a její nová kolekce v PARAZITu. Na počátku je hra s materiály – jejich tvarováním, vrstvením, prosvítáním, kontrasty – ta je pak alfo... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Deafmessanger diáře 2022
11.10.2021 DOPLŇKY
Deafmessanger diáře 2022
Hlášení pro všechny, co se již nemůžou dočkat až rok 2021 skončí a svobodně si naplánují, co podniknou v příštím roce. Deafmessanger diáře 2022 u nás ... číst celé
Mellow a návraty do dětství...
20.09.2021 DEKORACE
Mellow a návraty do dětství...
Příběhy, pohádky, tajemství a sny. Právě tuto radost Vám chceme připomenout s polštáři Mellow. Stačí když si vyberete svůj oblíbený motiv v PARAZITu, ... číst celé
Já_Jsem / Yo_Soy...
19.09.2021 ŠPERKY
Já_Jsem / Yo_Soy...
Já_Jsem / Yo_Soy a její nová kolekce v PARAZITu. Na počátku je hra s materiály – jejich tvarováním, vrstvením, prosvítáním, kontrasty – ta je pak alfo... číst celé
Mayda a barokní alegoričnost...
18.09.2021 ODĚVY
Mayda a barokní alegoričnost...
PARAZIT představuje novou kolekci od české značky Mayda s názvem Amanita Baroque. Je trochu houbová a trochu barokní. Potisk Amanita Baroque vytvořila... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Nejčtenější na blogu

Mayda

Dr. Laborator

Yo Soy

Kde nás najdete

Karlova 25

Praha 1, 110 00

Map
Kontakty
Logo
Fashion Shop Parazit
Mgr. Adriana Hajová
Mgr. Adriana Hajová
Po - So 12:00 - 18:00
© Copyright 2021 Parazit
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz